Referenties

Marloes Janssen

Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier les gehad. Elke keer werd ik weer geïnspireerd en gemotiveerd om een stapje extra te zetten. Naast een goede muzieksmaak heeft Vincent ontzettend veel kennis die hij met veel passie over kan brengen. Hij heeft me gemotiveerd een bandje te zoeken,… en dat is wat ik uiteindelijk heb gevonden.

Krystl Pullens – Krystlmusic – The Bluebirds

“Lange tijd heb ik mijn gitaarspel niet erg serieus genomen, maar daar is door Vincent verandering in gekomen en nu voel ik dat het steeds beter gaat. Ik heb zelfs de piano verruild voor de gitaar om liedjes te schrijven. Vincent is voor mij de perfecte docent omdat we in de les veel bezig zijn met groove/ritme en mijn zang combineren met het gitaarspelen. Daarnaast is hij geduldig en super gestructureerd wat ik heel prettig werken vind. Na iedere les voel ik dat ik weer een stapje verder ben.”

Nienke Smit

“Kan me niet meer voorstellen dat ik de eerste twee akkoorden moeilijk vond toen ik hier met gitaarles begon. Nu ben ik lekker liedjes aan het tokkelen terwijl ik pas één jaar gitaarles heb. Ongelooflijk hoe snel dat kan gaan”

Lianne van Groen – Li-ann

“Ik ben zangeres en ik neem les om mijzelf te kunnen begeleiden. Ik ben verrast hoe snel ik vooruit ga! Deze leraar weet wat hij me wil leren. Hij werkt gestructureerd en kiest liedjes die goed passen bij mijn stembereik, stijl en niveau.”

Joyce van der Welle

“Ik had niet verwacht dat ik zo snel, zo veel beter gitaar zou spelen. Vincent doet het super goed en hij houdt slim rekening met mijn wensen. Ik heb ook geleerd hoe ik kan spelen én zingen, zonder in de war te raken! Dat is natuurlijk het meest coole wat er is. Kortom, Gitaarclub is een aanrader!”

Lonneke Kruisbergen – Componist Docent Studio Toonvast

“Deze methode werkt! Deze unieke aanpak is niet alleen grondig, inzichtelijk en toepasbaar, maar ook nog eens heel uitdagend en leuk. Ik hield al van gitaarspelen, maar ik ben er nog meer van gaan houden sinds ik hier lessen volg. In korte tijd heb ik zoveel bijgeleerd. Dat had ik niet willen missen. Als je de kern van het gitaarspelen wilt ontdekken; neem dan hier gitaarles.”

Maria Kraaijkamp

“Vanaf komende maand heb ik een nieuwe werkgever en nieuwe collega’s. Ik kijk ernaar uit om te beginnen, maar ik had bij mijn sollicitatie wel één harde voorwaarde. Ik wilde beslist een middag vrij voor deze gitaarlessen! Simpelweg te leuk om te missen”.

Monic Hendrickx – Actrice

“Ik heb hier al enkele jaren gitaarles, en het klopt: ‘Time flies when you’re having fun’. Vincent vindt gemakkelijk de beste manier om een lied te spelen en voelt de grenzen van mijn kunnen goed aan. Daardoor blijft het leuk en ga ik vooruit. Hij leert me trucjes om muziek te versieren of geeft me bruikbare tips om juist te vereenvoudigen. Mijn gitaar klinkt veel beter en ik krijg er steeds meer plezier in. Heerlijk!”

Bernhard Drost

“Hoewel ik al een aantal jaren gitaar speel, ben ik pas echt begonnen na de eerste gitaarles. Niet alleen mijn techniek is verbeterd. Ook inspiratie en plezier in spelen heb ik hier teruggekregen. Nu heb ik liedjes leren spelen op een manier die altijd onbereikbaar voor me leek.”

Huub van der Lubbe – De Dijk

“Ik heb mezelf ooit een beetje gitaar leren spelen en kreeg natuurlijk wel eens een tip van één van die fantastische gitaristen-vrienden van me. Dat hielp me nooit echt. Ik prutste alleen door en kwam niet verder, tot ik hier les nam. Nu leer ik vanuit de basis veel meer. Alles in een tempo dat voor mij werkt. Ik vind dit een geweldige gitaarleraar.”

Gurbuz Coskun

“De passie waarmee Vincent les geeft vind ik bijzonder inspirerend en motiverend.”

Paul Veer

“Eindelijk een gitaarleraar gevonden die me heel goed kan uitleggen hoe ik slaggitaar moet spelen.”

Merel Coolen

“Dit is een prettige leraar die me motiveert en zo het beste uit mijn gitaarspel haalt. Sinds ik van hem les krijg speel ik véél beter gitaar…en ben ik er zelfs bij gaan zingen!”

Wilma vd Oever

“Nadat ik mijn gitaar jaren niet had aangeraakt, ben ik hier weer begonnen met lessen. Mijn gezin en ik staan versteld van mijn vooruitgang. Vincent voelt goed aan welke muziek bij mij past en welk niveau net uitdagend genoeg voor mij is. Hij kan geduldig uitleggen, stimuleren en speelt zelf prachtig. Ben verrast dat ik ook zing met steeds meer zelfvertrouwen.”

Fang Jacobs

“Hier sta je als leerling centraal. Deze leraar kijkt naar wat je al kan en leuk vindt, en brengt je met duidelijke aanwijzingen steeds een stapje verder. In de acht maanden dat ik hier lessen volg, ben ik enorm vooruit gegaan.”

Margo Klerx.

“Ik speel en zing graag folkmuziek, schrijf mijn eigen nummers en wil mezelf beter op gitaar begeleiden. Zo ben ik bij de ‘Gitaarclub’ terecht gekomen en ga als een speer vooruit. Wat een ontdekking!”